Алби / Pay it forward

Дами и господа, представям ви Алби.

Алби е шестият по ред моделинчо, пръкнал се от дебрите на болното ми въображение. Явно ще ви ги предстявам по метода на разбърканата хронология — първо ви запознах с Линю Бързаков, който всъщност е четвърти по ред на създаване, но както и да е.

Алби е кръстен на Albi — the racist dragon, но нека налудничавата му усмивка не ви подвежда, всъщност е голям добродушко. Живее под една настолна лампа… хм, като се замисля — и той като Линю, явно е мода някаква.
Алби е привлекателно син и обожава да го галят по оранжевите бодли, отчасти може би защото са му къси ръчичките и не може сам да ги стигне.

Ааам… друго не знам какво да ви кажа за него, понеже скоро след раждането си напусна етажерката над бюрото и отиде при новия си собственик. Може би някой ден ще поразпитам повечко за него и ще му спретна една фото-сесия.

* * *

В духа на рубриката “труд и творчество”, искам да ви кажа за една игра, която Ани започна преди няколко дни, цитирам:

“Играта се казва Pay it forward (предай нататък) и е съвсем простичка. Мисля, че я срещнах за първи път преди месеци в блог на някой от чуждестранните майстори-вълшебници, които обичам да чета (но не помня точно къде де).

Първите петима души, които оставят коментар под този текст, ще получат подарък, ръчно изработен от мен в срок най-късно до една година. Те няма да знаят какво е, но се задължават да продължат играта на свой ред, като направят същото нещо.”

Понеже имах “неблагоразумието” да съм между първите пет коментирали, не ми остава друго, освен да продължа играта. :)
И така, първите петима души, които ми изпратят мейл (мда, ще трябва да го направя с мейл, тъй като тук не могат да се пишат коментари) на mail_кльомба_nixonixo_точка_com, ще получат ръчно изработен от мен подарък в рамките на една година, считано от днес, 04 юли 2008 г.
Самите те са длъжни да продължат играта, като оповестят участието си в нея на своя блог/сайт/whatever. Ако не го направят, ще видят подарък от мен през крив макарон. :оР

That’s all, folks!

P.S.
Честито на печелившите:
Енея
Ванина
Ferry
Рали
cx