Фотоалбум #76

Днес ще ви покажа фотоалбума за сватбата на Ани и Емо:

photoalbum #76-001Честно казано, когато първо ми съобщиха мотото на сватбеното тържество — Annie and Emil’s Old-fashioned, Waste-free, Carbon-neutral Wedding — отначало малко се стъписах, чудейки се каква точно корица мога да измисля, която хем да има нещо общо с темата, хем да подобава като за сватба, а не за някоя еко-брошура. Когато обаче разбрах и мястото — студенстка хижа в Норвегия — в съзнанието ми веднага изплува горната картинка, която по най-простичкия начин да подсказва за красотата на природава и топлината на семейния уют. Ключов елемент е характерният дизайн на скандинавските хижи, а по изрично желание на поръчителя добавих и норвежкия братовчед на лоса Евстати, надничащ иззад едно дърво. :)

photoalbum #76-002

Мотото изписах под картинката, като реших малко да се заиграя с надписите — old-fashioned е със “старомоден” ръкописен почерк, в waste-free вмъкнах знака за рециклиране, а пък carbon-neutral съдържа в себе си CO2. За да бъде албумът напълно в тон с темата, кориците облепих с рециклиран картон, който пък се комбинира чудесно с канапа.

Албумът е единичен формат (общи размери 21*18 см, размери на листа  17*17 см, побира по една снимка 9*13 или 10*15 см), с 35 листа, които са достатъчни за 35 снимки и множество пожелания.

Това обаче не е всичко! Изработих също и 50 броя семпли картонени рамки, от едната страна на които отпечатах рисунката от корицата на албума, а от другата сложих мотото на сватбата.

photoalbum #76-004Направих и прорези на нужните места, за да може след това на всяка рамка да се сложи снимка от сватбата – чудесен подарък и спомен за всеки гост.

photoalbum #76-003

Уточнение: задрямалата баба горе не е булката. Снимката е от един пролетен събор в наше село и я ползвах само за тест. :)

Това е всичко, приятели!
Другите албуми може да разгледате тук; ако искате да си поръчате – пишете ми на mail@nixonixo.com, ще се постарая да отговоря максимално бързо.