Hello, world!

Howdy, y’all! :)

Както може би забелязвате, от днес сайта е с нови гащи, вдъхновени от модела на Jim Barraud, майсторски прекроени и ушити от Мишел и ловко нахлузени на WordPress. Ако не виждате никаква промяна, то най-вероятно четете RSS-а и изпускате цялата забава.

Какво е новото?
Главно — благинки, които старата версия на сайта не предлагаше: коментари, ако решите, че непременно трябва да споделите нещо под поредната снимка или епизод на комикса; тагове, които да ви улеснят при разглеждане на съдържанието; търсачка, която търси (ха!). Но най-добре просто разцъкайте насам-натам и вижте сами. Ако попаднете на бъг, не се колебайте да докладвате.

Сега е моментът да спомена, че преди месец (на 6 март) nixonixo.com навърши три годинки от официалното си представяне пред виртуалната публика. Честито! Сърдечни благодарности на всички вас, които поне веднъж сте разгледали някой комикс или снимка, усмихнали сте се (или сте се намръщили), пратили сте ми писмо, писали сте ми по icq и т.н. Радвам се, че сте нейде там пред мониторите, защото сайт без публика е — както би казал дядо ми — като целувка без мустак.

От чисто любопитство и без никакви идеи за статистически проучвания ви каня: пишете ми! Дали с коментар под този пост или на mail [at] nixonixo [dot] com, всеки, който има желание, да каже с две думи кой е и що е, или пък поне едно “здрасти” да напише — тъй де, от три години се гледаме вече. Микрофонът е ваш!

Накрая, но не на последно място — специални благодарности на Мишел и Ани за безценната работа и помощ по новия облик на сайта! :)