Инфо

Здравейте, аз съм  Никсо.
По документи — Николай Димитров, очи пъстри. Част от мен изглежда така ->

Снимките, комиксите и рисунките, публикувани тук, са правени най-вече за лично удоволствие. Ако на вас също ви харесват — още по-добре! В случай, че държите да ми кажете “Здравей!”, “Браво!” или искате да попитате нещо — оставете коментар или ми пишете на mail[at]nixonixo.com, ще се радвам да ви отговоря.

Всички материали в сайта (освен ако не е упоменато другояче) се разпространяват под Creative Commons лиценз Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното. Казано накратко: копирайте и споделяйте на воля, стига да не е за пари и да бъде под същия лиценз. И, моля, не пропускайте да ме посочите като автор (име и URL). Инак няма да е честно.

Ако в пристъп на осенение свише решите, че желаете да закупите хартиено копие на някой кадър или рисунка, просто драснете два реда и ще се постарая да ви зарадвам.

Специални благодарности на Пейо, задето в студения декември на 2006-а сбъдна хостинга и самия домейн; на Лина за помощта, докато се борех със първоначалния дизайн и HTML; и на Мишел за сегашния облик на сайта.

Мерси и на вас, че се отбихте. До скоро! :)